Mijn naam is Nicole Leegwater

Mijn naam is Nicole Leegwater en ik ben een trotse jonge oma van 5 kleinkinderen waar ik gek op ben. In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur op de fiets, op het paard of achter de kinderwagen.

Ik heb een gezonde levensstijl en rook niet. Mijn creativiteit kan ik kwijt achter de naaimachine waar ik graag nieuwe kleding voor de kleinkinderen maak.

Wat vind ik het bijzonder om jonge ouders te begeleiden in de mooiste tijd in hun leven!

Ze wegwijs te kunnen maken in een wereld die voor hen vaak nog zo nieuw en onbekend is.
Gezinnen persoonlijk bijstaan en een luisterend oor bieden om alle belevenissen op een prettige manier te kunnen ervaren en verwerken, dat is mijn kracht. Ik kan rust en kalmte bieden in allerlei situaties die zich voordoen in zo een spannende periode en bied graag een ondersteunende hand aan de verloskundige.

Dit alles heb ik inmiddels ervaren in verschillende contexten, zoals op de afdeling ic neonatologie en verloskunde van het Amsterdam UMC en natuurlijk bij de mensen thuis.

In een medisch ziekenhuis krijg je veel ervaring in het observeren van de baby. Aan kleine kenmerken kun je zien of je kindje zich comfortabel voelt. Ook heb je daar veel te maken met medische bevallingen zoals bijvoorbeeld een sectio. Ik weet dus de consequenties daar van en zal je zoveel mogelijk helpen met een goed herstel.

Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (kckz).

Verder volg ik jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van borstvoeding en scholingen die iets toevoegen aan mijn kennis op het gebied van kraamzorg. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Natuurlijke kraamzorg.

Tevens ben ik in het bezit van diverse certificaten onder andere:

  • Reanimatie
  • Vroegsignalering
  • Acute verloskunde
  • Hechting en gehechtheid
  • Zorg na sectio/ kunstverlossing
  • diploma’s babymassage
  • Natuurlijke kraamzorg

Als u het leuk vind om kennis te maken kunt u telefonisch of per email contact met mij opnemen.