Ouders over Leegwater Kraamzorg

Wil je je ervaring over Leegwater Kraamzorg delen? Stuur mij een berichtje via ‘Ervaring plaatsen’.

Josefien

Nicole was een ontzettend professionele kraamhulp en heel lief en betrokken bij ons gezin! Dat gaf me een warm en veilig gevoel. Ze weet veel en heeft me veel geleerd. Ook over natuurlijke kraamzorg kon ze me nog veel vertellen, heel interessant! Het was heerlijk dat ze onze huishouding ook bijhield, een opgeruimd huis gaf me rust in mijn hoofd. En ook verzorgde ze me goed met eten. Bovendien was ze heel gezellig voor mijn vriend en zoontje. Kortom, op alle facetten erg tevreden. Nicole was de beste kraamhulp die ik me kon wensen.
Marleen

Bobbi-Mae

Wat hebben wij een fijne en leerzame week met je gehad Nicole. Dankjewel voor alle goede zorgen en je prettige aanwezigheid.

Moï

Nicole heeft in onze kraamweek ons ontzettend veel geleerd. Ze is een warm en prettig persoon en heeft kennis van zaken. We weten niet hoe we het zonder haar hadden moeten doen met alle goede adviezen! Dank je wel voor de fijne hulp tijdens de kraamtijd Nicole!

Liefs Steven & Priscilla

Madelief

Nicole heeft ons een fantastische start gegeven na de geboorte van ons eerste kindje. Ze heeft een zeer goed inzicht van wat er speelt bij je kleintje, waarbij je als kersverse mama even kan bijkomen. De fruitshakes zijn een absolute aanrader. Ook echt heel fijn was dat ze de borstvoeding goed op gang heeft gekregen. Als ze je gaat leren hoe je je kleintje moet vasthouden, heb dan een grote knuffel in huis! 🙂

Super blij!

Nicole heeft 2 keer bij ons gekraamd en hier zijn we super blij mee! Nicole denkt aan het hele gezin en ziet waar behoefte aan is. Ook de oudere kinderen worden fijn betrokken in de nieuwe gezinssituatie en kregen zelfs een mooi mini-kraamverzorgende diploma. Een mooi aandenken voor een bijzondere week! 🙂

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de zorg en aandacht die mijn baby en ik in de kraamweek kregen van Nicole. Ze deed er alles aan om mij optimaal te laten herstellen en bijkomen van mijn bevalling en ondersteunde en betrok mijn partner goed bij de zorg van ons kindje. Nicole is echt een aanrader als je zoekt naar iemand die een hoge mate van verzorging en ontzorging biedt.

Tommy

Superfijne kraamweek gehad met Nicole. Onze oudste dochter mocht helpen met de kraamzorg. Samen bakten ze gezonde koekjes en maakten ze power smoothies voor ons. Het was een fijne week en zeker een aanrader om je te laten verzorgen door Nicole.

Lief en betrokken

Wij zijn tijdens de geboorte van onze dochter bijgestaan door Nicole. Een ontzettend lieve, betrokken, verzorgende en meedenkende kraamverzorgster!. De dagen hierna heeft Nicole ons thuis ondersteund. Ondanks dat dit ons tweede kindje is heeft Nicole ons nog handige tips mee kunnen geven. Mochten wij ooit weer een kraamverzorgende nodig hebben…. kiezen wij weer voor Nicole!

Een Cadeautje

Lieve Nicole,

Je was echt een cadeautje voor ons. je bent zo lief, warm en zorgzaam. In de eerste plaats heb je heel goed gezorgd voor onze kleine meid en mijzelf, maar ook de rest van het gezin heb je hierin gewoon meegenomen. Je bent proactief en ons enorm ontzorgd waardoor wij hebben genoten van de kraamtijd. Ondanks dat het ons tweede kindje is, heb ik zoveel van je geleerd. Hiervoor ben ik je enorm dankbaar. Ik gun iedereen Nicole tijdens hun kraamweek. Bij een eventuele derde hangen wij meteen met de zwangerschapstest aan de telefoon. Nicole doet het met liefde en dat merk je in alles.

Bedankt Nicole!

Eleanor

Nicole heeft ons alle handvaten gegeven die nieuwe ouders nodig hebben voor een goede start. Ze neemt de tijd en haar expertise is enorm fijn. Naast dat ze heel lief en zorgzaam was voor onze dochter voelde wij ons ook verzorgd en ontzorgd.
Nicole, heel erg bedankt voor alles!

Fijne start van onze kraamweek

Lieve Nicole,

Heel erg bedankt voor de fijne start van onze kraamweek. Jouw rust en kennis heeft ons veel ontspanning en inzichten gegeven de eerste dagen. Super fijne hulp bij het op gang brengen van de borstvoeding en het vinden van fijne houdingen. Je flexibiliteit en openheid m.b.t. onze vegetarische, veganistische levensstijl was erg fijn en we hebben erg lekker gegeten. Ook de fijne oefeningen zoals babyyoga en massage waren ontzettend leuk en leerzaam! Veel dank voor al je tips en het meedenken deze dagen, een hele fijne start met rust, ritme en regelmaat!

Liefs, Tim en Sanne

Geweldige kraamweek

We hebben een geweldige kraamweek gehad met Nicole. Ze was uiterst zorgzaam, behulpzaam, professioneel en gezellig om thuis te hebben. Ze heeft ons veel tips gegeven om ervoor te zorgen dat we voldoende vertrouwen hadden om na de kraamweek alles zelf aan te kunnen. Een betere kraamzorg hadden wij ons niet kunnen wensen!

Jasmin Menno en Nora Mae

Meer dan tevreden

Na mijn bevalling heb ik kraamhulp gehad van Nicole. Ik ben meer dan tevreden en zou bij een evt volgend kindje weer haar hulp vragen. Nicole was lief, verzorgend, gezellig en alle dagen vrolijk. Ik zou Nicole aan iedereen aanraden.

Joelle

Behulpzame kraamverzorgende

Nicole is een lieve behulpzame kraamverzorgende. Ze heeft veel kennis en heeft veel tips en trucs die tijdens de kraamweek, maar ook daarna heel waardevol zijn. Vanaf het eerste moment is ze heel betrokken geweest en zelfs na de kraamweek ontvingen we nog lieve tips en lieve berichtjes. Nicole is flexibel in haar tijden/ dagen wat erg prettig was en daarnaast kan je erg gezellig met haar kletsen. Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan zouden wij zeker weer voor Nicole kiezen!

Van heerlijke fruitsalades tot gekookte eieren

Als kersverse ouders van ons eerste kindje konden we ons geen fijnere kraamzorg wensen. Nicole heeft ons vanaf het begin goed geholpen, bijgestaan en geadviseerd. Nicole wil er alles aan doen om zowel de baby als de moeder en de partner te ondersteunen in de kraamweek en deze week zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen. Haar passie voor het vak komt naar voren en haar kennis en deskundigheid deelt ze graag (wat alleen maar gewenst was). Zo hebben haar adviezen om uiteindelijk wel borstvoeding te kunnen geven enorm geholpen en loopt dit nu op rolletjes. Daarnaast was het ook erg gezellig en was Nicole een fijn persoon om in de kraamweek huis te hebben. Van heerlijke fruitsalades tot gekookte eieren. Ik zal het me altijd blijven herinneren en met een glimlach op terugkijken. Wij raden Nicole dan ook van harte aan bij anderen. Maar wees gewaarschuwd; ze is een gemis in het huis als de kraamzorg over is.

Valerie en Helder

Oefent haar werk uit met passie

Nicole is deskundig, gezellig en warm. Ze heeft veel weet van babyverzorging en oefent haar werk uit met passie. Nicole heeft me enorm geholpen met het opstarten van de borstvoeding en nam het zekere vóór het onzekere. Ze had een goede communicatie met onze verloskudige. Mijn partner sprak graag Engels met haar en daar gaf Nicole gehoor aan. Wij raden Leegwater Kraamzorg van harte aan!

Anouk

Heerlijke kraamweek

We hebben dankzij Nicole een heerlijke kraamweek gehad.

Vere

In de watten gelegd

Tijdens mijn kraamweek ben ik door Nicole helemaal n de watten gelegd. Nicole wist precies wat mijn dochtertje en ik wel en juist niet nodig hadden. Ze was heel flexibel met tijden en taken en het fijnst vond ik misschien nog wel dat ik álles met haar kon bespreken: ze bood een luisterend oor maar we konden ook gewoon heel gezellig kletsen. Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen.

Gerlieke

Joshua

Lieve Nicole,

We hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen, vanaf het moment dat je binnenkwam voelde het veilig en vertrouwd. Niet alleen zorgde je fantastisch voor Joshua, maar ook voor mij, Chris en Matthieu. Bedankt voor alle tips en het meedenken deze week.

We vonden het erg gezellig en dankzij jou is er ritme, rust en regelmaat. We zijn heel erg blij dat jij onze kraamtijd bij ons was, we zullen jou en je lekkere fruitcocktails missen.

Het volgende gezin mag ontzettend blij met je zijn. Succes met je kraambureau, we zeggen het voort!

Liefs Vivianne, Christiaan, Matthieu en Joshua

Leegwater Kraamzorg bedankt alle gezinnen voor het vertrouwen.